fbpx

Online keukenprijs berekenen

Uit welke keukenkasten bestaat jouw keuken ontwerp?

Tel het aantal keukenkasten dat verwerkt zit in jouw keuken ontwerp en start met het maken van jouw eigen offertelijst. Vraag vervolgens een afrondingskorting aan, en ontvang kosteloos en vrijblijvend een set 3D-tekeningen. Meer weten hoe u zelf een keukenprijs berekend? Klik dan hier:

Kies de hogekasten

Hogekasten


Welke hogekasten heb je verwerkt in jouw keukenontwerp? Online in 2 hoogtes verkrijgbaar. 2100mm en 1500mm. Alle hogekasten zijn: incl. apparatuur en accessoires. Kies de kastenwand die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.

Kies de spoelkast

Spoelkasten


Welke spoelkast heb je verwerkt in jouw keukenontwerp? Alle spoelkasten zijn: incl. rvs spoelbak een kraan en een kunststof werkblad van 40mm of 25mm & een achterwand. Kies de spoelkast die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.

Kies de vaatwasser

Vaatwasser


Heb je ook een vaatwasser nodig? Kies dan deze module. incl. een vaatwasser met keukenfront een kunststof werkblad van 40 of 25mm dik & een achterwand. Kies de vaatwasser en voeg toe aan jouw offertelijst.

Kies de kookkast

Kookkasten


Welke kookkast heb je gepland in jouw keuken ontwerp? Alle kookkasten zijn: incl. kookplaat een afzuigkap en een kunststof werkblad van 40 of 25mm dik met een achterwand. Kies de kookkast die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.

Kies de onderkasten

Onderkasten


Welke onderkasten heb je gepland in jouw keuken ontwerp? Alle onderkasten zijn: incl. accessoires een kunststof werkblad van 40 of 25mm dik en een achterwand. Kies de onderkast die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.

Kies de hoekkast

Hoekkasten


Welke hoekoplossing heb je bedacht voor jouw keuken ontwerp? Alle hoekonderkasten zijn: incl. accessoires een kunststof werkblad van 40 of 25mm dik en een achterwand. Kies de hoekonderkast die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.

Kies de bovenkasten

Bovenkasten


Welke bovenkasten heb je gepland in jouw keuken ontwerp? Alle bovenkasten zijn: incl. front & een glazenlegplank. Kies de bovenkast die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.

Kies de passtukken

Passtukken panelen


Hoeveel passtukken en zijpanelen komen er voor in jouw keuken ontwerp? Alle passtukken zijn: incl. werkblad en achterwand. Passtukken gebruik je om de keuken passend te maken in een ruimte. Een passtuk plan je altijd tegen de muur links of rechts van een module. Een zijpaneel plan je altijd links of rechts van een module die vrij staat. 

Kies een designwand

Designwanden


Snel en gemakkelijk een hele wand inrichten? Bekijk dan hier onze compleet ingerichte designwanden. Al deze designwanden zijn: incl. accessoires apparatuur en een kunststof werkblad van 40 of 25mm dik. Kies de designwand die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.  

Kies het eiland

Complete eilanden


Snel en gemakkelijk een heel eiland inrichten? Bekijk dan hier onze compleet ingerichte keukeneilanden. Al deze keukeneilanden zijn: incl. accessoires apparatuur en een kunststof werkblad van 40 of 25mm dik. Kies het keukeneiland die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.   

Kies de eilandkasten

Eilandkasten


Wil je graag een eiland keuken? Hier vind je alle modules die nodig zijn om een keukeneiland te berekenen. De eilandmodules zijn Incl. apparatuur een kunststof werkblad van 40 of 25mm dik & accessoires. Een keukeneiland is altijd 960mm/1070mm of 1170mm diep. Om die rede vindt je hier eilandmodules in 3 dieptes. 585mm/485mm en 375mm diep. De eiland modules aan de voorzijde van het eiland zijn altijd 585mm diep. De eiland modules aan de achterzijde variëren van 375mm/485mm tot 585mm. Voorzijde + achterzijde is de totale diepte. Een eiland pak je altijd in met 25mm dikke panelen. De diepte van die panelen is weer afhankelijk van de totale diepte van het eiland. Om die rede zijn de panelen er in 3 dieptes. 960mm/1070mm/1170mm diep. Als je aan de achterzijde van een eiland geen modules plaatst maar alleen het werkblad laat oversteken voor een bar of zitgedeelte vergeet dan niet een achterwand toe te voegen. Kies de eiland modules die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?