fbpx

Over

Over Kwakkenbos Keukens

‘’Online je nieuwe keuken uitrekenen’’ “Online je nieuwe keuken samenstellen” Zonder winkelafspraak zonder verplichtingen, op een tijdstip dat het jou uitkomt. Wat in 2019 begon met een idee is eind 2022 werkelijkheid geworden. Gemakkelijk online een keukenprijs berekenen of een keukenofferte aanvragen. Vanuit mijn kantoor aan huis, help ik jou met het maken van de juiste keuzes, en ontwerpen we samen de slimste en functioneelste keukenopstelling. Speciaal voor jou gemaakt en precies op maat. Al deze diensten zijn kosteloos en vrijblijvend. En mijn keukens? Die lever ik jou natuurlijk voor een concurrerende prijs. Wat kost jouw nieuwe keuken?

Krijgen wat je verwacht

Een nieuwe keuken kopen is een grote uitgave. Een uitgave die je misschien 1 of 2 keer in je leven doet. Daarom is een weloverwogen beslissing maken belangrijk. Een weloverwogen beslissing, die je wat mij betreft ook thuis kunt maken. Thuis in de omgeving waar jij je het prettigst voelt. Thuis waar je zelf bepaald wanneer, en hoe je ergens over wilt nadenken. Op deze manier ontstaat de basis van jouw keukenontwerp. Functionaliteit en slimme oplossingen worden hier herontdekt. Op deze manier creëer je situaties die ervoor zorgen dat je krijgt wat je had verwacht.

Tevreden klanten

Met ruim 15 jaar ervaring en veel succesvolle opleveringen, gingen vele tevreden klanten jou voor. Hier ben ik natuurlijk best een beetje trots op. Daarom deel ik graag alle succes verhalen. Voor mij telt maar 1 ding: vanaf de eerste ontmoeting, tot en met de uitlevering van de keuken jou de ideale samenwerking laten ervaren.

Mijn missie

Mijn missie is om jou het maximale uit je keukenbudget te laten halen zonder dat je al teveel concessies doet in kwaliteit en functionaliteit. Ik wil jou laten ervaren hoe gemakkelijk het kan zijn om vanuit huis een keuken te kopen. Zonder verplichte winkelafspraak, op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Mijn visie

De hedendaagse consument is kritische, goed voorbereid en heeft de verwachting dat alles online te vinden is. Ondanks dat het internet vol staat met keukeninspiratie, online planners en productinformatie, is het nog steeds lastig om online een complete en overzichtelijke keukenofferte samen te stellen of op te vragen. Een winkelbezoek is in vele gevallen verplicht. Ik ben ervan overtuigd dat een consument niet alleen online inspiratie zoekt, maar direct wilt weten of de keuken past en wat dan de kosten zijn. Een keuken is complex en steeds uniek. Geen enkele keuken is het zelfde. Maar toch moeten we het niet moeilijker maken dan dat het is. Kies wat je mooi vindt en laat mij je helpen met de rest. De basis is en blijft nog steeds het zelfde. Een keuken bestaat uit kasten een werkblad, apparatuur en accessoires. En iedereen wil nog steeds de beste kwaliteit voor de allerlaagste prijs.

Contact

Aanvullende gegevens
KvK: 86441973
BTW nr: NL004248917B33
Knab bank: NL90KNAB0506476898

Direct contact? 06-18638479

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?