Over ons

Passie voor betaalbare greeploze keukens

Even voorstellen

Welkom bij Kwakkenbos Keukens. Mijn naam is Frans en vanuit mijn kantoor aan huis, bedenk & ontwerp ik samen met jou de mooiste greeploze keukens. Vele tevreden klanten gingen jou voor. Mijn passie ligt bij het geven van een deskundig advies en het verkopen van duurzame functionele greeploze keukens. Mijn drive ligt bij het 100% opleveren van keukens en het creëren van een tevreden klant. Voor mij telt maar 1 ding: vanaf het eerste contact tot en met de uitlevering van de keuken jou een ideale samenwerking laten ervaren. En dat begint wat mij betreft online.

Al mijn ervaring op 1 website

In 2020 ben ik gaan nadenken hoe ik complete keukens online kan gaan aanbieden. Het internet staat vol met inspiratie, maar gemakkelijk zelf online een complete keukenofferte maken is nog steeds lastig. Het resultaat van die gedachte is deze website. Op mijn website kun je op diverse manieren snel en gemakkelijk online een greeploze keukenofferte maken, zonder dat je ooit 1 stap in de winkel hebt gezet. Ik heb deze website speciaal voor jou gemaakt, en ik hoop dat deze website het maken van keuzes nog makkelijker maakt.

Wat krijg gratis van mij:

• 7 dagen per week online advies en ondersteuning bij het maken van jouw greeploze keukenofferte.
• Direct online een netto-prijs van jouw nieuwe greeploze keuken.
• De beste prijs/kwaliteitverhouding.
•Een realistisch beeld in 3D van jouw nieuwe greeploze keuken.
• Persoonlijk contact en advies aan huis
• De website is 24/7 open. Kies een tijdsstip dat het jou uitkomt.

Missie:

Kwaliteit voor de allerlaagste prijs. Of met andere woorden: kwaliteit & prijs op nr 1. Mijn doel is dat jij het maximale uit je keukenbudget kan halen zonder dat je concessies hoeft te doen aan kwaliteit, functionaliteit, service en garantie. Ik wil jou online laten ervaren hoe gemakkelijk het is om zelf je eigen greeploze keukenofferte te maken. En dat kan via deze website. Ik heb geprobeerd om het jou zo gemakkelijk en inzichtelijk mogelijk te maken. Al mijn producten hebben de beste prijs kwaliteit verhouding. Alle materialen komen met minimaal 5 jaar garantie, en worden bij jou thuis afgeleverd door 2 ervaren keukenbezorgers op een dag dat het jou uitkomt. Ik wil jou laten ervaren en overtuigen waarom je bij mij de beste en mooiste greeploze keuken koopt.

Visie:

De hedendaagse consument is kritisch, goed voorbereid en heeft de verwachting dat alles online te vinden is. Ondanks het feit dat internet vol staat met keuken-inspiratie, online planners en productinformatie, is het nog steeds lastig om online een complete en overzichtelijke keukenofferte te maken.

Ik ben ervan overtuigd dat consumenten niet alleen online inspiratie op willen doen maar ook direct willen weten of de keuken past en wat dan de netto prijs is. Keukens zijn complex en steeds uniek. Geen enkele keuken is hetzelfde. Maar ik vind, dat we het binnen een bepaalde prijsklasse niet moeilijker moeten maken dan het is. De basis is, en blijft nog steeds hetzelfde: een keuken bestaat uit kasten werkbladen en apparatuur en de meest gewilde kleuren zijn wit/zwart en grijs. En de consument, die wil nog steeds de beste kwaliteit voor de allerlaagste prijs.

Met die basis in het achterhoofd geloof ik dat met het juiste productassortiment en de juiste werkwijze online keukens aanbieden veel voordelen heeft voor een consument. We moeten het niet moeilijker maken dan het is, maar beter en eenvoudiger.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar het keuze-keuken menu  of stel zelf samen en ga gelijk aan de slag met jouw greeploze keukenofferte.

Vriendelijke groet,
Frans Kwakkenbos

06-18638479

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?