fbpx

Over

Koop je droomkeuken gemakkelijk vanuit huis

‘’Online je nieuwe keuken uitrekenen’’ “Online je nieuwe keuken samenstellen” “Online een keukenofferte aanvragen.” Het was nog nooit zo eenvoudig. Een winkelbezoek is niet meer nodig. Zonder registratie, zonder verplichtingen, en op een tijdstip dat u uitkomt. Het kopen van een nieuwe keuken was nog nooit zo gemakkelijk. Vanuit mijn kantoor aan huis verstuur ik u een overzichtelijke keukenofferte op maat, en speciaal voor jou gemaakt. Kosteloos en vrijblijvend. En mijn keukens? Die lever ik u uiteraard voor een concurrerende prijs. Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van uw nieuwe keuken?

Onze missie

Bij Kwakkenbos Keukens streven we ernaar dat u het maximale uit uw keukenbudget haalt, zonder dat u al teveel concessies doet aan kwaliteit en functionaliteit. Bij Kwakkenbos Keukens willen we u laten ervaren hoe eenvoudig het kopen van een nieuwe keuken kan zijn. Geen verplichte winkelafspraken, maar eenvoudig en comfortabel online vanuit uw eigen huis.

Onze visie

De hedendaagse consument is kritisch, goed geïnformeerd en verwacht dat alles online beschikbaar is. Hoewel het internet vol staat met keukeninspiratie, online planners en productinformatie, blijft het een uitdaging om online een complete en overzichtelijke keukenofferte samen te stellen of aan te vragen. Vaak is een bezoek aan de winkel noodzakelijk. Wij zijn er van overtuigd dat consumenten niet alleen online inspiratie zoeken, maar ook interesse hebben in een gespecificeerde keukenofferte die ze volledig online kunnen verkrijgen. In Nederland blijkt dit echter nog steeds moeilijk te realiseren.

Elke keuken is complex en uniek; geen enkele keuken is hetzelfde. Dit betekent echter niet dat het proces onnodig ingewikkeld hoeft te zijn. U kiest wat u mooi vindt en ik help u met de rest. De basis blijft immers hetzelfde: een keuken bestaat uit kasten, een werkblad, apparatuur en accessoires. En iedereen wil nog steeds de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Het hoeft echt niet moeilijk en onoverzichtelijk te zijn!

Tevreden klanten

Met ruim 15 jaar ervaring en talloze succesvolle opleveringen, zijn vele tevreden klanten u al voorgegaan. Met trots deel ik graag onze succesverhalen. Voor mij staat één ding centraal: vanaf het eerste contact tot en met de uiteindelijke oplevering van uw keuken, zorg ik ervoor dat u de ideale samenwerking ervaart.

Contact

Aanvullende gegevens
KvK: 86441973
BTW nr: NL004248917B33
Knab bank: NL90KNAB0506476898

Direct contact? 06-18638479

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?