fbpx

Over

Over Kwakkenbos Keukens

‘’Online je nieuwe keuken uitrekenen’’ “Online je nieuwe keuken samenstellen” “Online een keukenofferte aanvragen.” Het was allemaal nog nooit zo gemakkelijk. Een winkelbezoek is niet meer nodig. Zonder registratie zonder verplichtingen en op een tijdstip dat het jou uitkomt. Vanuit mijn kantoor aan huis, help ik jou met het maken van de juiste keuzes, en ontwerpen we samen de slimste en functioneelste keukenopstelling. Speciaal voor jou gemaakt en precies op maat. Al deze diensten zijn kosteloos en vrijblijvend. Altijd! En mijn keukens? Die lever ik jou natuurlijk voor een concurrerende prijs. Wat kost jouw nieuwe keuken?

Krijgen wat je verwacht

Het kopen van een nieuwe keuken kost veel tijd, en vraagt om een serieuze investering. Het maken van de juiste keuzes is daarom erg belangrijk. Keuzes, die je wat mij betreft ook thuis kunt maken. Thuis in een omgeving waar u zich het prettigst voelt. Thuis in de omgeving waar u zelf bepaald hoe en wanneer, u ergens over wilt nadenken. Op deze manier ontstaat de basis van jouw keukenofferte. Functionaliteit en slimme oplossingen worden hier herontdekt. Vanuit deze thuis situatie worden keuzes en beslissingen gemaakt, die ervoor zorgen dat u krijgt wat u had verwacht.

Tevreden klanten

Met ruim 15 jaar ervaring en vele succesvolle opleveringen, gingen vele tevreden klanten u voor. Met trots deel ik daarom graag alle succes verhalen. Voor mij telt maar 1 ding: vanaf het eerste contact, tot en met de uitlevering van de keuken, u de ideale samenwerking laten ervaren.

Mijn missie

Het aankopen van een nieuwe keuken digitaliseren en klanten laten ervaren hoe gemakkelijk het is om online een keukenprijs te berekenen. Zonder verplichte winkelafspraak zonder registratie, gewoon gemakkelijk online vanuit uw eigen huis. Inzichtelijk transparant en met een goed verhaal. Bij Kwakkenbos Keukens zorgen we ervoor dat u het maximale uit het keukenbudget haalt zonder dat u veel concessies doet in Kwaliteit en functionaliteit.

Mijn visie

De hedendaagse consument is kritische, goed voorbereid en heeft de verwachting dat alles online te vinden is. Ondanks dat het internet vol staat met keukeninspiratie, online planners en productinformatie is het nog steeds lastig om online een complete en overzichtelijke keukenofferte samen te stellen of om op te vragen. Een winkelbezoek is in vele gevallen verplicht. Ik ben ervan overtuigd dat een consument niet alleen online inspiratie zoekt, maar ook online interesse heeft in een gespecificeerde keukenofferte. Dit schijnt erg moeilijk te zijn in Nederland. Een keuken is complex en steeds uniek. Geen enkele keuken is het zelfde. Maar toch moeten we het niet moeilijker maken dan dat het is. Kies wat je mooi vindt en laat mij je helpen met de rest. De basis is en blijft nog steeds het zelfde. Een keuken bestaat uit kasten een werkblad, apparatuur en accessoires, en iedereen wil nog steeds de beste kwaliteit voor de allerlaagste prijs. Zo moeilijk en onoverzichtelijk hoeft het echt niet te zijn!

Contact

Aanvullende gegevens
KvK: 86441973
BTW nr: NL004248917B33
Knab bank: NL90KNAB0506476898

Direct contact? 06-18638479

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?