fbpx

Over

Over Kwakkenbos Keukens

‘’Online je nieuwe keuken uitrekenen’’. Wat in 2019 begon met een idee is in 2022 werkelijkheid geworden. Jou gemakkelijk online een keukenprijs laten berekenen. Zonder winkel afspraak en gewoon vanuit jouw eigen huis op een tijdstip dat het jou uitkomt. Vanuit mijn kantoor aan huis voorzie ik jou van al mijn kennis en kunde. Ik help jou met het samenstellen van een keukenofferte en presenteer ik jou de mooiste 3D-ontwerpen. Speciaal voor jou gemaakt en altijd met oog voor detail. Al mijn diensten zijn kosteloos en vrijblijvend. En mijn keukens? Die lever ik jou natuurlijk voor een concurrerende prijs.

Krijgen wat je verwacht

Een nieuwe keuken kopen is een grote uitgave. Een uitgave waar nogal wat bij komt kijken. Het is een traject en een samenwerking die ervoor zorgt dat jij jaren lang kan genieten van iets nieuws. Daarom is een weloverwogen beslissing belangrijk. Wat past bij jou en wat werkt het beste voor jou. Ik kan jou hiermee helpen. Ik vindt het belangrijk dat jij vanuit huis die weloverwogen beslissing kan nemen. Een beslissing die je maakt in een omgeving waar jij je het prettigst voelt. Waar je zelf bepaald wanneer je ergens over wilt nadenken. Op deze manier ontstaat het fundament van jouw keukenontwerp. Functionaliteit en esthetica worden hier herontdekt. Dit gaat ervoor zorgen dat jij krijgt wat je verwacht. Meer weten?

Tevreden klanten

Met ruim 15 jaar ervaring en veel succesvolle opleveringen, gingen vele tevreden klanten jou voor. Hier ben ik natuurlijk best een beetje trots op. Dit wil ik jou ook laten ervaren. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw nieuwe keuken 100% succesvol wordt uitgeleverd. Is er dan toch iets beschadigd, of niet naar je zin? Dan los ik dat direct op. Voor mij telt maar 1 ding: vanaf de eerste ontmoeting, tot en met de uitlevering van de keuken jouw de ideale samenwerking laten ervaren.

Mijn missie

Kwaliteit voor de allerlaagste prijs. Of met andere woorden: kwaliteit & prijs op nr 1. Daar ligt wat mij betreft de uitdaging. Ik wil het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. En dat begint wat mij betreft online of bij jou thuis. Een winkelafspraak is niet meer nodig. Ik zorg ervoor dat jij alles te weten komt over jouw nieuwe keuken zonder winkel afspraak. Door de kosten laag te houden en risico’s te verkleinen zorg ik ervoor dat jij het maximale uit je keukenbudget kan halen. Het maximale zonder dat je veel concessies doet in kwaliteit, functionaliteit, service en garantie. Ik wil jou laten ervaren welke voordelen mijn online keukenwinkel jou te bieden heeft.

Mijn visie

De hedendaagse consument is kritische, goed voorbereid en heeft de verwachting dat alles online te vinden is. Ondanks dat het internet vol staat met keukeninspiratie, online planners en productinformatie is het nog steeds lastig om online een complete en overzichtelijke keukenofferte te maken. Ik ben ervan overtuigd dat consumenten niet alleen online inspiratie willen opdoen maar zich zelf ook de vraag stellen: past deze keuken in mijn ruimte en wat zijn dan de kosten? Een keuken is complex en steeds uniek. Geen enkele keuken is het zelfde. Maar toch moeten we het niet moeilijker maken dan dat het is. De basis is en blijft nog steeds het zelfde. Een keuken bestaat uit kasten een werkblad, apparatuur en accessoires. En iedereen wil nog steeds de beste kwaliteit voor de allerlaagste prijs.

Contact

Aanvullende gegevens
KvK: 86431977
BTW nr: NL004248917B33
Knab bank: NL90KNAB0506476898

Direct contact? 06-18638479

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?