fbpx

Onze keukeneilanden

keukeneiland 1


Keukeneiland met spoelbak en kookplaat. 2732mm breed. Incl. apparatuur en accessoires. Bekijk kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

keukeneiland 2


Keukeneiland met spoelbak en kookplaat. 3032mm breed Incl. apparatuur en accessoires. Bekijk kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

keukeneiland 3


Keukeneiland met spoelbak en kookplaat. 2432mm breed Incl. apparatuur en accessoires. Bekijk kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

keukeneiland 4


Keukeneiland met kookplaat en spoelbak. 2800mm breed rondom lades en vormlijsten. Incl. apparatuur en accessoires. Bekijk kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

keukeneiland 5


Keukeneiland met kookplaat en spoelbak. 3100mm breed rondom lades en vormlijsten. Incl. apparatuur en accessoires. Bekijk kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

keukeneiland 6


Keukeneiland met kookplaat en spoelbak. 2500mm breed rondom lades en vormlijsten. Incl. apparatuur en accessoires. Bekijk kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

keukeneiland 7


Keukeneiland met kookplaat en spoelbak. 3350mm breed met bar. Incl. apparatuur en accessoires. Bekijk kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

keukeneiland 8


Keukeneiland met kookplaat en spoelbak. 3350mm breed rondom lades en bar. Incl. apparatuur en accessoires. Bekijk kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

kook – eiland 9


Kookeiland met kookplaat. 2450mm breed met werkbladafzuiging en accessoires. Bekijk kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?