fbpx

Onze modules

Hogekasten


Online in 2 hoogtes verkrijgbaar. 2100mm en 1500mm. Incl. apparatuur en accessoires. Kies de kastenwand die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.

Spoelkasten


Incl. rvs spoelbak een kraan en een kunststof werkblad van 40mm of 25mm & een achterwand. Kies de spoelkast die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.

Vaatwasser


Incl. een vaatwasser en keukenfront en een kunststof werkblad van 40 of 25mm dik & een achterwand. Kies de vaatwasser en voeg toe aan jouw offertelijst.

Kookkasten


Incl. kookplaat een afzuigkap en een kunststof werkblad van 40 of 25mm dik & een achterwand in een kleur na keuze. Kies de kookkast die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.

Onderkasten


Incl. accessoires een kunststof werkblad van 40 of 25mm dik en een achterwand in een kleur na keuze. Kies de onderkast die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.

Hoekkasten


Incl. accessoires een kunststof werkblad van 40 of 25mm dik en een achterwand in een kleur na keuze. Kies de onderkast die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.

Bovenkasten


Incl. front & een glazenlegplank. Kies de onderkast die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.

Passtukken panelen


Incl. werkblad en achterwand. Passtukken gebruik je om de keuken passend te maken in de ruimte. Een passtuk plan je altijd tegen de muur links of rechts van een module. Een zijpaneel plan je altijd links of rechts van een module die vrij staat. 

Eilandkasten


Keukenprijs berekenen voor een keukeneiland? Hier vind je alle modules die nodig zijn om een keukeneiland te berekenen. De eilandmodules zijn Incl. apparatuur een kunststof werkblad van 40 of 25mm dik & accessoires. Een keukeneiland is altijd 960mm/1070mm of1170mm diep. Daarom zijn de eilandmodules verkrijgbaar in 3 dieptes. 585mm/485mm en 375mm diep. De eiland modules aan de voorzijde van het eiland zijn altijd 585mm diep. De eiland modules aan de achterzijde variëren van 375mm/485mm tot 585mm. Voorzijde + achterzijde is de totale diepte. Een eiland pak je altijd in met 25mm dikke panelen. De diepte van die panelen zijn afhankelijk van de totale diepte van het eiland. Onze panelen zijn er in 3 dieptes. Namelijk: 960mm/1070mm/1170mm Als je aan de achterzijde van een eiland geen modules plaatst maar alleen het werkblad laat oversteken voor een bar of een zitgedeelte vergeet dan niet een achterwand toe te voegen. Kies de eiland modules die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?