fbpx

Klanten vertellen

Rochelle van Eindhoven

Geweldig

“Wij hebben nu onze droomkeuken met behulp van Frans kwakkenbos! Hij heeft ons enorm geholpen. Wij genieten iedere dag van de geweldig mooie keuken!! Bedankt Frans voor alles!”

Uitstekend

Feedback Company

Marcel Wassenaar

Prettig contact, persoonlijke betrokkenheid en goede service.

“Het contact met Frans Kwakkenbos hebben we als zeer prettig ervaren, met grote persoonlijke betrokkenheid.”

Uitstekend

Feedback Company

Fam. van Spaendonk

“Met name de benadering door Frans Kwakkenbos is door ons als zeer prettig ervaren. Hij nam echt de tijd voor je en dacht ook gedurende het hele aankoopproces mee. En bovendien, hij kwam zijn afspraken na. Niet onbelangrijk!!! Zeker een aanrader om hier een keuken te kopen.”

Uitstekend

Feedback Company

Fam. van Rooy

Onze nieuwe keuken kiezen is een feestje geworden

“Klantvriendelijk, geduldig en dan de goede keuze maken en dat dankzij het goede advies van Frans Kwakkenbos.”

Uitstekend

Feedback Company

Suzanne Vlug

Goede, persoonlijke service

“Wij zijn als eerste bij Frans Kwakkenbos geweest en hebben hier meteen onze zoektocht kunnen staken omdat we onze droomkeuken hadden gevonden. Na een fijn, gesprek hebben we de keuken meteen gekocht. Ook na de koop hebben we prettig contact gehad. Toen we de keuken hadden geïnstalleerd bleek dat er een oven was geleverd i.p.v. een combi magnetron. Na één telefoontje met Frans was het probleem meteen opgelost en mochten we het om komen ruilen. Wij zijn erg tevreden.”

Uitstekend

prefix=”fas”] Feedback Company

Casper en Reine

Dolgelukkig met droomkeuken.”

“Frans Kwakkenbos heeft voor ons de droomkeuken geschetst. Diezelfde dag mocht hij hem van ons bestellen. We hadden er gewoon een goed gevoel bij. Uiteindelijk geleverd op de precies afgesproken datum. Al met al een erg positieve ervaring.”

Uitstekend

Feedback Company

Fam. van Riel

Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken.

“Voor ons nieuwbouwhuis hebben we bij Frans Kwakkenbos een keuken gekocht. Het is lastig om voor een nog niet bestaand huis goed in te kunnen schatten hoe de keuken er na plaatsing uit ziet. Frans Kwakkenbos heeft ons met tips en advies geholpen om onze wensen om te zetten in de keuken die we nu hebben. Wij zijn erg tevreden met de keuken.”

Goed

Feedback Company

Dhr. Hol

Altijd vriendelijk ontvangen en een fijne persoonlijke benadering door Frans Kwakkenbos tevens een flexibele planningsafdeling. In alles staat de klant(wens) centraal.

“Na bezoeken aan verschillende keukenzaken, bij Frans Kwakkenbos terecht gekomen. Aangezien ik al langere tijd van plan was mijn keuken te vervangen, had ik al een duidelijk beeld van mijn wensen. Frans haakte hierbij makkelijk aan, en kwam met een aantal extra suggesties. Uiteindelijk ben ik blij dat Frans de tijd heeft genomen. Ook de eerste weken na de koop, heb ik nog een aantal keren contact gezocht met Frans om de laatste puntjes op de “i” te zetten. Frans maakt altijd tijd. Enkele weken voor de geplande opleverweek heeft Frans weer contact met mij gezocht om af te stemmen of alle voorbereidingen nog op schema lagen. Enkele dagen later met de planner een definitieve datum vastgelegd (begin februari). De planning was vrij flexibel en probeerde zoveel als mogelijk rekening te houden met mijn wensen. Na de levering en plaatsing van de keuken, had ik nog enkele aandachtspunten. Deze zijn vrijwel direct door Frans opgepakt. Enige minpuntje hierbij is dat de communicatie iets te wensen overliet, maar desalniettemin zijn de punten wel met zorg aangepakt en verholpen. Kortom een positieve ervaring met Frans Kwakkenbos, zeker het aanbevelen waard!

Goed

Feedback Company

Advocatenbureau Stassen

Beter dan ik had durven te hopen.

“Op aanraden van een vriend van mij  terechtgekomen en geholpen door Frans Kwakkenbos. Ik ben er twee keer geweest. De eerste keer heb ik met hulp van Frans de keuze gemaakt. Ik wist wel wat ik wilde, maar Frans weet steeds te verrassen als hij op voor- en nadelen wijst. Het ontwerp voor de keuken is meermaals in 3D uitgewerkt, wat toch wel een aanrader is als je goed wilt snappen wat je koopt. Bij de tweede afspraak hebben we nog kleine wijzigingen doorgevoerd. Je zou denken, daar gaat je overeengekomen scherpe prijs. Maar niets bleek minder waar. Aan de prijs werd niet getornd. De keuken werd in een dag geplaatst en past als een klok. Een afdekpaneel bleek tekort, maar ook dat werd meteen opgepakt en nageleverd. Frans heeft mij ook na de koop nog meermaals gebeld en mij is duidelijk dat het bij Frans om een tevreden klant gaat. Dat zou je in deze tijd bijna niet meer geloven. Ik ben dik tevreden.

Uitstekend

Feedback Company

Fam. in ‘t Groen

Frans Kwakkenbos: een aanrader voor elke keukenkoper!

“Nadat we verschillende keukenshowrooms bezocht hadden kwamen wij bij Frans Kwakkenbos. Een deskundige adviseur die goed naar onze wensen luisterde en uiteindelijk een mooi ontwerp maakte met een scherpe prijs. Zonder te dwingen om handtekeningen te zetten zoals andere keukenshowrooms met je proberen. Niet doen, gewoon naar Frans gaan. Frans zorgde ervoor dat alles op tijd geleverd werd en het bedrijf van Mark de Klein dat de montage verzorgde heeft alles prima uitgevoerd. Echte vakmensen! Vooraf bedenk je wat er allemaal mis kan gaan als je andere keukenverhalen hoort. Maar bij Frans ben je in goede handen: afspraak is afspraak en als er iets is lost hij dat snel en vakkundig op. Een echte aanrader!

Uitstekend

Feedback Company

Fam. van Iersel

De samenwerking met Frans Kwakkenbos  was erg prettig van kennismaking tot en met nazorg.

“De kennis en ervaring die Frans in zijn werk legt, merken wij dagelijks! De posities van apparatuur en de afmetingen van de keuken zijn voor ons ideaal en we genieten ontzettend van onze droomkeuken. Het is niet alleen het uittekenen van een keuken, maar ook de gebruiksvriendelijkheid na montage. Complimenten!

Uitstekend

Feedback Company

Fam. Oerlemans

Gastvrij ontvangen door Dhr. Kwakkenbos.

“Inmiddels is onze keuken geplaatst en zijn wij zeer tevreden. Het voortraject heeft ons doen beslissen om door te gaan met deze partij. We kregen na het eerste gesprek al snel het idee dat er goed geluisterd werd en er was een gezellige ontspannen sfeer. Na de eerste adviezen en schetsen zowel op papier als op 3D ontvangen te hebben ben ik aan het werk gegaan. Tussentijdse wijzigen van de tekeningen was geen probleem en dit kon via mail geregeld worden.
Na het plaatsen van de order werd de planning opgestart en was er aan communicatie geen tekort.
Natuurlijk zijn er altijd wel puntjes die niet voorzien waren, maar deze werden professioneel oplost.

Goed

Feedback Company

Anoniem

Zeer prettige ervaring en juiste afwikkeling.

“Na bezoek van andere keukenwinkels, waar ik helemaal gek van werd door het waardeloze en irritante personeel. Zijn wij via via gekomen bij Frans Kwakkenbos. Ik merkte al gelijk dat we hier wel serieus werden genomen wat bij andere zaken totaal niet het geval was. Frans heeft een vlotte babbel en neemt de tijd om dingen te bespreken en niet gelijk een keuken aan te smeren. Na een tijdje hadden wij onze ideale keuken op papier staan. We hebben niet gelijk gekocht maar we kregen ruim de tijd om er over na te denken. waar andere zaken 3 keer per dag belde met belachelijk voorstellen was dat hier totaal niet het geval. Na een week hebben wij onze keuken hier besteld. tijdens de levertijd zijn wij netjes op de hoogte gehouden van de levertijd. Toen de keuken er was hadden we een probleem met ons blad. Dit was verkeerd besteld door Frans. Wij hebben daarna een uitnodiging gehad om te gaan kijken na het blad met de keuze vinden jullie het niks dan komt er gewoon een nieuwe zoals jullie heb besteld hadden. Wij zijn gaan kijken en hebben toen toch gekozen voor het blad wat we in eerste instantie besteld hadden. Dit was geen enkel probleem dus gewoon super opgelost door Frans. in de juiste week waar we al netjes met een extern bedrijf een afspraak voor hadden gemaakt is de keuken geplaatst. Ook dit was gewoon goed door een hele nette vakman. Een keuken kopen is gewoon een hel omdat je overal en door iedereen word voor gelogen en met belachelijke offertes thuis komt. Als je dan een week wacht kun je hem voor de helft kopen. Bij Frans Kwakkenbos heb ik nooit dit gevoel gehad en Frans heeft ons ook nooit dat gevoel gegeven en ons super geholpen. Normaal schrijf ik nooit recensies maar Frans heeft dit echt verdient. Ik kan iedereen dus aanraden om hier je keuken te kopen.

Uitstekend

Feedback Company

Fam. Rombouts

Frans kwakkenbos heeft ons zeer goed geholpen we zijn zeer tevreden hij heeft ons heel goed geholpen WILT U EEN BETROUWBARE VERKOPER DAN IS FRANS DAT HIJ KOMT ALTIJD ZIJN AFSPRAKEN NA DUS KOM GAUW NAAR FRANS KWAKKENBOS. FRANS BEDANKT.”

“MIJN KEUKEN STAAT ER HEEL MOOI BIJ PRISIES HOE WE HET HEBBEN AFGESPROKEN GOED VAK MENSEN WE ZIJN ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER TEVREDEN TOPIE FRANS GA ZO DOOR.

Uitstekend

Feedback Company

Anoniem

Fijne keuken en goed contact.”

“Bij Frans Kwakkenbos heb ik onlangs een nieuwe keuken gekocht. Fijne zaak waar ik prima geholpen ben, er worden vragen gesteld wat je belangrijk vindt, geeft goede tips, neemt de tijd. Ook de offerte was scherp en fair.  Ook een paar kleine dingen waar je achteraf tegen aan loopt wordt netjes opgelost. Een bedrijf welke ik kan aanbevelen.

Goed

Feedback Company

Anoniem

Bij Frans Kwakkenbos mijn nieuwe keuken gekocht en GEWELDIG geholpen door Frans Kwakkenbos.”

“Ik wist wat ik wilde maar dank zij goede adviezen uiteindelijk een hoop bespaard. Ben uiterst tevreden.

Uitstekend

Feedback Company

Anoniem

Frans Kwakkenbos  heeft ons goed advies gegeven met het uitkiezen van een nieuw aanrechtblad met toebehoren.

“Het advies was goed onderbouwd en kwam overeen met wat wij voor ogen hadden.

Goed

Feedback Company

Fam. de Rond

Mooie keuken, klantvriendelijke service.

“Al onze wensen konden worden verwerkt in het ontwerp. Duidelijke uitleg, flexibel contact. ‘Nazorg’ was prettig. Klein puntje van kritiek word direct opgelost. Totaal een prettig contact gehad met Frans Kwakkenbos! Keuken is geheel naar wens, hier zijn we zeer tevreden over!

Goed

Feedback Company

Anoniem

We zijn geweldig geholpen door Frans kwakkenbos. Van de eerste tot de laatste dag was hij erbij betrokken, bedankt.

Uitstekend

Feedback Company

Fam. Borrani

Mooie keuken, mooie apparatuur, goede prijs/kwalieteitsverhouding.

“Verkoper Frans een fijne gesprekspartner (ook de 4e keer nog steeds).

Uitstekend

Feedback Company

Jac Wijgerde

Zeer goed geholpen door Frans Kwakkenbos.

“Goed meegedacht met het uitkiezen van de keuken, en de apparatuur.

Goed

Feedback Company

Fam. van de Pijll

Flexibele en klantvriendelijke bedrijf.

“Verkoper Frans Kwakkenbos dacht voortdurend met ons mee, ook na het plaatsen van de bestelling. Gaf goede adviezen, ook over leveranciers van andere producten. Levering van de keuken en apparatuur stipt op tijd door Frans Kwakkenbos.

Uitstekend

Feedback Company

M. van Erven

Heel tevreden!

“Mijn keuken gekocht bij Frans Kwakkenbos. Zeer goed geadviseerd door Frans Kwakkenbos die rustig de tijd neemt om dingen uit leggen en naar jouw wensen luistert. Persoonlijk vind ik dat heel belangrijk bij het kopen van een nieuwe keuken. Keuken is netjes geleverd en we hebben zelf de keuken gemonteerd. Er bleken alleen te weinig spotjes bij te zijn geleverd maar dat was na 1 telefoontje opgelost. Klantvriendelijkheid Is echt top! Dus al met al zeer tevreden.

Uitstekend

Feedback Company

Fam. Jeunet

Een grandioos mooie keuken samen ontworpen waardoor we een heel nieuw hebben, geheel naar onze verwachtingen!

“Samen met de Frans Kwakkenbos hele proces van onze ideeën en wensen vertaald naar een mooie stijlvolle praktische keuken die onze woning heeft getransformeerd.”

Uitstekend

Feedback Company

Fam. Stienen

Wij hebben de keuken gekocht bij Frans Kwakkenbos en wat de doorslag heeft gegeven is dat hij altijd bereikbaar is. Zelfs in de avond.

“Wij hebben het gehele proces als zeer prettig ervaren. Zeker de moeite waard om met Frans Kwakkenbos eens te gaan praten.

Uitstekend

Feedback Company

Maria Groothuis

Deskundige begeleiding.”

“Opvallend vond ik dat Frans Kwakkenbos ruim de tijd nam om het proces van besluitvorming te begeleiden.

Uitstekend

Feedback Company

Fam. Mateijsen

Zeer goed geholpen door Frans Kwakkenbos.

Hij nam de tijd voor onze verlangens en de service was uitstekend.

Uitstekend

Feedback Company

Mw. W. Korthagen

Klantvriendelijkheid en kennis helemaal top!

“Na een tip van een kennis contact gezocht met Frans Kwakkenbos. Daar erg goed geholpen door Frans Kwakkenbos. Deze heeft ons de keuken verkocht en ons begeleid tot na de levering. Per abuis was een verkeerde oven geleverd.. geen punt Frans loste het direct op.
Wij zijn erg tevreden en bevelen iedereen aan naar Frans Kwakkenbos te gaan.

Uitstekend

Feedback Company

M. Groeneveld

Ik ben zeer tevreden over Frans Kwakkenbos. Frans Kwakkenbos, die mij bij het uitzoeken van mijn nieuwe keuken rustig de tijd voor mijn keuze nam en hier ook over meedacht en met ideeen kwam.

“In het voortraject van het kiezen van de juiste keuken voor mij word rustig de tijd genomen zodat je geen overhaaste beslissingen neemt. Hierbij word meegedacht wat eventueel beter bij mij zou passen. Ik vond het heel plezierig dat tijdens en ook nog na de installatie ik door Dhr. kwakkenbos gebeld werd of alles goed verliep en ik overal mee tevreden was na installatie.

Uitstekend

Feedback Company

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?