fbpx

Onze 6 sfeerimpressies

Zoveel mensen, zoveel smaken. En dus ook: zoveel keukenstijlen. Welke kleur je ook kiest alle kleuren hebben de zelfde prijs.

Om je te helpen met kiezen, heeft Kwakkenbos Keukens zes woonstijlen gedefinieerd met ieder z’n eigen kenmerken, kleuren en producten. Ontdek hieronder welke van deze interieurstijlen/sfeerimpressies het beste bij jou past. De 6 sfeerimpressies vallen allemaal binnen de zelfde prijsklasse. Het maakt dus niet uit of je een greeploos houten front kiest of een stak wit hoogglans front. Alle sfeerimpressies die je hier online kunt bekijken zijn samengesteld en opgebouwd met onze greeploze keukenmodules.

Greeploze sfeerimpressie De Don heeft een zwart front uitgevoerd met een nano-coating en een donkergrijs kunststof werkblad. Door de vloer een visgraad motief mee te geven en de wanden lichtgrijs te sauzen ademt deze sfeerimpressie industrieel modern uit. De juiste benaming voor deze sfeerimpressie is wat ons betreft dan ook: industrieel modern.

Greeploze sfeerimpressie Myra heeft een hoogglans wit front gecombineerd met een zwart kunststof werkblad. Door de vloer een grijze tint mee te geven en een enkele muur zwart te sauzen ademt deze sfeerimpressie toch warmte uit. De juiste benaming voor deze sfeerimpressie is wat ons betreft dan ook: strak en modern.

Greeploze sfeerimpressie San Remo heeft een houtlook front gecombineerd met een zwart kunststof werkblad. Door de vloer ook een zwarte tint mee te geven, en de muren wit te sauzen krijgt deze sfeerimpressie een stoer karakter. De houtlook fronten geven de sfeerimpressie warmte en een natuurlijke uitstraling. De juiste benaming voor deze sfeerimpressie is wat ons betreft dan ook: stoer modern met een natuurlijke tint.

Greeploze sfeerimpressie Mary heeft een hoogglans wit front of een mat wit front gecombineerd met een werkblad van kunststof in de kleur van beton. Door de vloer een visgraad motief mee te geven en een enkele muur lichtgrijs/blauwig te sauzen, ademt deze sfeerimpressie klasse en warmte uit. De juiste benaming voor deze sfeerimpressie is wat ons betreft dan ook: warm klassiek modern.

Greeploze sfeerimpressie De Nardo heeft een donkergrijs front en een zwart kunststof werkblad. Door de kleur lichtgrijs terug te laten komen in de vloer ( dit kan een pvc of een laminaatvloer zijn) en de muren ook met een grijze tint te sausen ademt, deze sfeerimpressie strak modern. De juiste benaming voor deze sfeerimpressie is wat ons betreft dan ook: industrieel modern.

Greeploze sfeerimpressie Eda heeft een hoogglans wit front of een mat wit front gecombineerd met een betonlook kleur werkblad. Door de vloer de kleur eiken te geven en de muren in een pastel kleur te sausen ademt deze sfeerimpressie warmte uit maar toch met een natuurlijke tint. De juiste benaming voor deze sfeerimpressie is wat ons betreft dan ook warm modern.

Wil je toch liever een andere kleuren combinatie andere apparatuur of misschien een stenen werkblad? Of heb je iets anders moois gezien? Laat het mij dan weten want er is nog veel meer mogelijk. Ik hoor en help je graag!

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?