fbpx

Onze werkwijze

Gemakkelijk online keukenprijzen vergelijken, opvragen of zelf samenstellen.

Het laten uitrekenen van een nieuwe keuken kost vaak veel tijd. Bij Kwakkenbos Keukens zijn we ervan overtuigd dat dit veel efficiënter en slimmer kan. Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk. Een winkelbezoek is niet meer nodig! Hoe het werkt?

1 Verstuur jouw woningplattegrond

Verstuur uw woningplattegrond of een zelf gemaakte situatie schets met duidelijke maten van de muren deuren en ramen. Teken in die woningplattegrond globaal uw opstelling keuze. Voeg daaraantoe een wensenlijstje m.b.t het aantal apparaten en welke kleur keuken u mooi vind. Heeft u geen woningplattegrond dan willen wij u vragen om zelf een situatieschets te maken. Hoe u zelf een situatie schets maakt leest u hier:

Let op: Zonder woningplattegrond of zelf gemaakte situatie schets met ingetekende keukenopstelling kunnen wij geen offerte voor u maken.

2 U ontvangt van ons uitgewerkt keukenontwerp en een gespecificeerde keukenofferte.

Kosteloos vrijblijvend en tot in detail uitgewerkt. Precies op maat en speciaal voor u gemaakt. Zo kunt u thuis in alle rust bekijken hoe de keukenofferte is opgebouwd wat uw nieuwe keuken kost, en wat u wel en wat u niet bevalt. Heeft u vragen over de keukenofferte? Mail ons en wij reageren direct.

3 Huisbezoek. ( Even in het echt voorstellen)

Vindt alleen plaatst nadat u van ons een gespecificeerde keukenofferte heeft ontvangen. Als u tevreden bent over ons contact, de verstuurde keukenofferte en bijbehorend keukenontwerp, dan kom ik graag persoonlijk bij u thuis langs voor een eerste kennismaking gesprek. Belangrijk om te weten is dat u tijdens deze eerste kennismaking geen aankoop kunt doen. Net als u, wil ook ik graag weten met wie ik zaken mag doen. Tijdens deze eerste kennismaking bespreken we alle details van de verstuurde offerte, bekijken we de kleuren en meet ik gelijk u ruimte in. Omdat het gehele oriëntatie proces zich van te voren online heeft afgespeeld zijn wij ervan overtuigd dat dit de meest efficiënte en slimste werkwijze is. Een huisbezoek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

4 Het Tekenen van de Koopovereenkomst.

Tijdens onze eerste afspraak ( Eerste kennismaking) hebben we alle details besproken. U heeft na dat bezoek goed kunnen nadenken en bent enthousiast geworden over ons contact het verhaal en uw lopende offerte. U ziet mogelijkheden en heeft een goed gevoel. Het ondertekenen van de koopovereenkomst vind over het algemeen weer bij u thuis plaats, maar u mag ook naar mijn kantoor aan huis komen. Samen bestuderen we nog een keer goed alle onderdelen en spreken we nogmaals naar elkaar uit wat we van elkaar verwachten. Als alles weer helemaal naar u wens is, dan ga ik u vragen om de koopovereenkomst te ondertekenen. Nadat u de handtekening heeft gezet, feliciteren we elkaar op onze samenwerking. Nu gaat het echte werk beginnen. Ik ga uw nieuwe keuken bestellen en binnen 2 weken ontvangt u van mij technische tekeningen ( waar komen de aansluitpunten.) De levertijd is altijd minimaal 6 werkweken. Uiteraard hou ik u tijdens het bestel moment regelmatig op de hoogte. Zelf ben ik 12/7 bereikbaar mocht u in die tussentijd nog vragen hebben. Vele tevreden klanten gingen u voor, en samen gaan we ervoor zorgen dat ook u die ervaring krijgt.

5 De Levering

Uw nieuwe keuken wordt uitgeleverd door een transport bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in keukenlogistiek. De chauffeur en de bijrijder zijn altijd met z’n tweeën en zetten uw nieuwe keuken binnen in een ruimte die u daarvoor heeft gereserveerd. Tijdens mijn huisbezoek heb ik u ruimte al goed kunnen beoordelen zodat we achteraf niet voor verassingen komen te staan. Deze keukentransporteur rijd door Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Uitzonderingen zijn mogelijk maar alleen in overleg. Afhalen is niet mogelijk.

Vragen over onze werkwijze?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?