fbpx

Keukenprijs berekenen in 5 stappen.

Stap 1 Tel het aantal kasten

Uit hoeveel en welke soort kasten bestaat jouw keukenopstelling? Pak jouw keukenopstelling/keukenschets/keukenofferte of keukenafbeelding erbij, en begin met het optellen van het aantal kasten. Schrijf het aantal kasten op en noteer voor je zelf om welke kast het gaat. Een keuken bestaat altijd uit minimaal 1 spoelkast 1 kookkast en 1 hogekast. Heb je inspiratie nodig voor het maken van een keukenopstelling? klik dan hier:

Stap 2 Bekijk de product catalogus

Alle kasten die je net hebt opgeteld en hebt opgeschreven staan in 95% van de gevallen bij ons online. Deze kasten noemen we bij Kwakkenbos Keukens een module. Een keukenprijs berekenen dat doe je dus met losse modules. Een module is altijd geprijsd incl. apparatuur een kunststof werkblad van 40mm of 25mm dik en accessoires. ALL-Inn Prijzen. De modules in de product catalogus staan standaard afgebeeld met een wit front en een zwart werkblad, maar alle andere kleuren zijn leverbaar zonder meerprijs. De kleurencombinaties zijn eindeloos. Welke kleur u ook kiest, alle kleuren hebben de zelfde prijs. Bekijk hier de product catalogus.

Stap 3 Voeg kasten toe aan jouw offertelijst

Je hebt nu een indruk gekregen van de product catalogus. Het is nu tijd om de getelde kasten van jouw keukenontwerp daadwerkelijk te kiezen en te selecteren. Zoals in stap 2 al aangegeven noemen we een keukenkast bij Kwakkenbos Keukens een module. Een module is altijd geprijsd incl. apparatuur een kunststof werkblad en accessoires. ALL-INN Prijzen dus. Elke module heeft een aparte product pagina waarin gedetailleerd wordt uitlegt hoe de module is opgebouwd. Pak jouw keukenontwerp erbij, en voeg alle getelde kasten die je hebt opgeschreven stuk voor stuk toe aan jouw offertelijst. Je hoeft geen rekening te houden met de werkblad maten of met de configuratie van de keukenopstelling. Dat doen wij voor jou.

Stap 4 Beoordeel jouw offertelijst

Nadat je alle modules los hebt toegevoegd aan jouw offertelijst zie je direct de prijs van jouw keukenopstelling. Gefeliciteerd! Je hebt helemaal zelf een keukenofferte gemaakt. Deze prijs is incl. bezorgen incl. luxe uitgevoerde apparatuur van het merk Inventum en incl. een kunststof werkblad en accessoires. Je kunt nu een afrondingskorting aanvragen. Verstuur jouw offertelijst en vraag een afrondingskorting aan. Wil je eerst meer dan 100 keuken voorbeeld offertes zien en how deze zijn opgebouwd? Bekijk hier:

Stap 5 Verstuur jouw offertelijst

Het is nu tijd ( als je daar behoefte aan hebt) om jouw gemaakte offertelijst te laten omzetten in een set 3D-tekeningen. Verstuur jouw woningplattegrond incl. duidelijke maten en u ontvangt van ons een set 3D-tekeningen. Wil je liever andere apparatuur of een ander materiaal werkblad in berekend zien in jouw nieuwe keuken? Vermeld dit dan tijdens je aanvraag.

Het berekenen van een keukenprijs begint altijd met het kiezen van een keukenontwerp.

Heb je nog geen idee welke keukenofferte bij jou past? Bekijk dan hier meer dan 50 bestaande keukenoffertes. Allemaal samengesteld met losse modules vanuit onze product catalogus.

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?