Hoe het werkt

Zelf online een keuken samenstellen & berekenen. Hoe werkt dat nou eigenlijk?

Een keuken stel je heel gemakkelijk samen met complete modules.

Zelf samenstellen

Hoe het werkt:

Een keuken bestaat altijd uit losse onderdelen. Al deze onderdelen heb ik samengesteld en verpakt in modules. Alle modules zijn onderverdeeld in 9 groepen. Binnen deze 9 groepen heb je diverse mogelijkheden om een greeploze keuken mee samen te stellen. Alle modules zijn in de basis luxe uitgevoerd. De getoonde prijs van een module is altijd inclusief apparatuur een werkblad en accessoires. Als je het mij vraagt de oplossing om online gemakkelijk en snel een keukenofferte te maken. Je telt alle modules bij elkaar op waarvan jij denkt dat je er een complete keuken mee samenstelt. Je hoeft geen rekening te houden met de configuratie van de modules of met de bladmaten. Dat doe ik voor jou. Want: nadat jij een offertelijst hebt gemaakt, verstuur je die naar mij. Ik zal deze dan controleren en omzetten in een set 3D-tekeningen. Speciaal voor jou gemaakt en precies op maat. Gratis en geheel vrijblijvend.

Voorbeelden zelf samenstellen:

Optie 2: Het Keuken keuzemenu

Keuken Keuzemenu

Een korte uitleg:

Een uniek kijkje in meer dan 25 Nederlandse woningen waarvoor ik een functioneel greeploos keukenontwerp heb ontworpen. De 3 type huizen die ik daarvoor gebruikt hebt staan ergens in Nederland, en werden in 2022 te koop aangeboden op Funda. Ik heb voor jou een selectie gemaakt van het type woningplattegrond dat het meest voorkomt binnen die 3 type huizen. Er is dus een grote kans dat het type huis bij mij online staat waarin ook jij woont. Selecteer een woningplattegrond die het meest overeenkomt met jouw eigen woningplattegrond. Kies vervolgens een opstelling die jij het functioneelst vind en begin met wijzigen. Wijzig net zolang dat dat jij vind dat de keuken past. Verstuur vervolgens jouw gewijzigde offertelijst. Ik zal jou offertelijst dan controleren en omzetten in een set 3D tekeningen. Precies op maat en speciaal voor jou gemaakt. Gratis en geheel vrijblijvend.

Korte samenvatting/stappenplan:

1 Kies het type huis.
2 Kies een woningplattegrond die het meest op jouw huis lijkt.
3 Kies de opstelling die jij het functioneelst vind.
4 Kies de sfeerimpressie die jij het mooist vind.
5 Kies de module die het teveel/tekort aan maatvoering compenseert.
6 Verstuur mij jouw gewijzigde offertelijst.

1. Kies het type huis
In dit voorbeeld heb je gekozen voor het appartement
2. Kies een woningplattegrond die het meest op jouw eigen huis lijkt
3. Kies de opstelling die jij het functioneelst vind
4. Kies de sfeerimpressie die jij het mooist vind
5. Kies de module die het teveel/tekort aan maatvoering compenseert
6. Verstuur ons jouw gewijzigde offertelijst

Ik hoop dat je in dit menu een woningplattegrond vind die nagenoeg overeenkomt met jouw eigen woningplattegrond. Zo wordt het maken van een greeploze keukenofferte nog gemakkelijker. Je hebt het ontwerp al gekozen en hoeft nu alleen nog het verschil in maatvoering te compenseren door modules te wijzigen. (groter of kleiner maken) Verstuur mij vervolgens jouw gewijzigde offertelijst en ik zorg er dan voor dat je binnen 48U een set aangepaste 3D- tekeningen ontvangt. Precies op maat en speciaal voor jou gemaakt.

Staat jouw type huis of woningplattegrond er niet tussen? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Stuur mij dan een bericht en ik ga je helpen.

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?