fbpx

Zo werkt het

1 Kies modules voor jouw keukenontwerp

Online een keukenprijs berekenen dat doe je met modules. Voordat je aan de slag gaat met het kiezen van de modules, is het belangrijk dat je gekozen hebt voor een keukenontwerp. Een keukenontwerp bestaat altijd uit kasten. Tel het aantal kasten bij elkaar op dat je verwerkt hebt in jouw eigen keukenontwerp. Bekijk vervolgens de online product catalogus, en voeg de losse kasten toe aan jouw offertelijst. Je ziet direct een totaalprijs. De modules zijn leverbaar in alle denkbare kleuren combinaties zonder meerprijs.

2 Verstuur jouw offertelijst.

Nadat je de modules hebt toegevoegd aan jouw offertelijst hebt vraag je een afrondingskorting aan. Dit doe je door de offertelijst te versturen. Ik zal jouw offertelijst dan controleren en de offertelijst samen met jou overleggen. Dit kan via mail/whatsapp, telefonische bij jou thuis of bij mij thuis. We bespreken de details en ik maak van jouw gemaakte offertelijst een set 3D-tekeningen. Deze 3D-tekeningen verstuur ik jou per mail/whatsapp of ik presenteer ze live bij jou of bij mij thuis.

3 Inplannen huis bezoek.

Je hebt nu online een offertelijst gemaakt en een set 3D-tekeningen van mij ontvangen. Met andere woorden: we hebben samen gedetailleerd een complete keuken besproken. Als het gevoel goed is, dan zou ik graag met jou een afspraak maken. We spreken dan bij jou of bij mij thuis af op een tijdstip dat het jou uitkomt. We beoordelen samen nog een keer goed de ruimte waar jouw nieuwe keuken geplaatst wordt, en ik presenteer jou een koffer vol met materialen en kleuren. Zo kunnen we samen nog een keer goed beoordelen uit welke materialen jouw keukenofferte bestaat. Wil je direct een set 3-D tekeningen ontvangen?

4 Tekenen van de koopovereenkomst

Je hebt nu een goede indruk gekregen van alle materialen tijdens onze persoonlijke ontmoeting. Als jouw gevoel goed is, dan ga ik jou vragen om de opdracht. Het tekenen van de koopovereenkomst. Dit vind plaats bij jou thuis of bij thuis op kantoor. Nadat de handtekeningen zijn gezet, feliciteren we elkaar met onze aankomende samenwerking. Het is nu tijd voor een nieuwe fase en starten we de voorbereidingen. We bespreken de leverweek en ik ga jouw nieuwe keuken bestellen. Technische tekeningen ontvang ik je binnen 5 werkdagen na ondertekening koopovereenkomst en we overleggen de verdere planning. De levertijd is minimaal 5 werkweken. Gedurende het besteltraject zullen we elkaar regelmatig spreken. Samen zorgen we ervoor dat jouw nieuwe keuken volgens verwachting wordt uitgeleverd.

5 Levering

Jouw nieuwe keuken wordt uitgeleverd door een transport bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in keukentransport. De chauffeur en de bezorger zijn altijd met z’n tweeën en zetten jouw nieuwe keuken binnen in een ruimte die jij daarvoor hebt gereserveerd. Tijdens mijn huisbezoek heb ik jouw ruimte al goed kunnen beoordelen zodat we achteraf niet voor verassingen komen te staan. Deze keukentransporteur rijd door Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Uitzonderingen zijn mogelijk maar alleen in overleg. De online gemaakte offertelijst is altijd incl. de bezorgkosten.

6 Prijzen

Alle online prijzen van onze keukens, zijn gebaseerd en samengesteld met modules. Deze modules worden gepresenteerd in onze online product catalogus en hebben een ALL-INN prijs. Een ALL-INN houdt in, dat alle modules compleet zijn ingericht met apparatuur van het merk Inventum, een kunststof werkblad van 40 of van 25mm dik en met een diepte van 650mm. Alle onderkast modules zijn voorzien van een achterwand en accessoires. De modules zijn leverbaar in zowat elke denkbare kleuren combinatie zonder een meerprijs. Welk front of werkblad kleur je ook kiest, alle kleuren hebben de zelfde prijs. Elke module heeft een aparte product pagina, waaruit je precies kunt opmaken met welke onderdelen de module is samengesteld en opgebouwd. Heb jij andere wensen m.b.t. het samenstellen van een module? Bijv. andere Apparatuur/Composiet,Keramiek/Quooker? Geef dit dan door bij het versturen van jouw offertelijst. Een meer of minderprijs zal dan van toepassing zijn.

7 Onze leverbaar vanaf prijzen

Niet iedereen heeft behoefte aan een luxe uitgevoerde keuken. Op luxe kun je immers besparen en het hoeft er niet slechter op te worden. Met het geld wat je bespaart kun je weer andere leuke dingen doen. Heb jij behoeft aan een minder luxe uitgevoerde keuken dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een leverbaar vanaf prijs. Als je kiest voor een leverbaar vanaf prijs zijn er een aantal details weg gelaten. De keuken ziet er op het eerste gezicht precies het zelfde uit zoals op de 3D- tekening, echter wel met wat gedetailleerde aanpassingen. Meer weten over onze vanafprijzen?

8 Wat is een module?

Een module is een keukenkast die is opgebouwd met een kunststof werkblad, Inventum apparatuur en accessoires. Een modules heeft dus een ALL-INN prijs. Onze online product catalogus is samengesteld met kasten die in 95% van de gevallen voorkomen bij het ontwerpen van een nieuwe keuken. Omdat de modules compleet zijn ingericht met apparatuur een werkblad en accessoires hoef je dus in principe alleen het aantal kasten te tellen dat jij verwerkt hebt in jouw keukenontwerp. Je hoeft tijdens het maken van de offertelijst dus geen rekening te houden met de configuratie van de modules. Dat doe ik voor jou. Heb jij andere wensen m.b.t. de invulling van de modules? Geef dit dan aan bij het versturen van jouw offertelijst of stel je vraag via whatsapp/e-mail/of telefonisch.

Voorbeelden van keukens samengesteld met modules:

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?