fbpx

Zo werkt het

1 Kies modules voor jouw keukenontwerp

Online een keukenprijs berekenen dat doe je met modules. Voordat je aan de slag gaat met het kiezen van de modules, is het belangrijk dat je gekozen hebt voor een keukenontwerp. Een keukenontwerp bestaat altijd uit kasten. Tel het aantal kasten bij elkaar op dat je verwerkt hebt in jouw eigen keukenontwerp. Bekijk vervolgens de online product catalogus, en voeg de losse kasten toe aan jouw offertelijst. Je ziet direct een totaalprijs. De modules zijn leverbaar in alle denkbare kleuren combinaties zonder meerprijs.

2 Verstuur jouw offertelijst.

Nadat je de modules hebt toegevoegd aan jouw offertelijst, vraag je een afrondingskorting aan. Dit doe je door de offertelijst te versturen. Ik zal jouw offertelijst dan controleren en de offertelijst samen met jou overleggen. Dit kan via mail/whatsapp of telefonische. We bespreken de details en ik maak van jouw gemaakte offertelijst een set 3D-tekeningen. Deze 3D-tekeningen verstuur ik jou per mail/whatsapp zodat je een goed idee krijgt hoe jouw nieuwe keuken eruit gaat zien.

3 Overleggen van de offertelijst

Je hebt nu online een offertelijst gemaakt en een set 3D-tekeningen van mij ontvangen. Je hebt de keuken nu goed kunnen visualiseren en hebt waarschijnlijk wat op en aanmerkingen. Deze op en aanmerkingen koppel je weer terug aan mij. Ik zal deze dan verwerken in een set nieuwe set 3D-tekeningen. Net zolang tot dat jij tevreden bent. Als de indeling/ de kleur/ de materialen, en de apparatuur helemaal naar je zin zijn, dan maak ik de eindprijs. Ook deze eindprijs ontvang je per mail zodat je er thuis eens goed over na kunt denken. Als het gevoel goed is, dan zou ik graag met jou een afspraak maken. Ik kom dan bij jou thuis op een tijdstip dat het jouw uitkomt. We beoordelen samen nog een keer goed de ruimte en, ik presenteer jou alle uitgezochte kleurstalen. Samen overleggen we nog een keer goed de details, en bespreken we hoe we samen verder gaan.

4 Tekenen van de koopovereenkomst

Het ondertekenen van de koopovereenkomst vind over het algemeen plaats bij jou thuis, maar je mag ook naar mijn kantoor aan huis komen. Samen bestuderen we nog een keer goed alle onderdelen en bespreken we wat we van elkaar verwachten. Als alles naar je zin is dan ga ik jou vragen om de hand tekening. Nadat je de handtekening hebt gezet, proosten we op onze samenwerking en gaan we samen een nieuwe fase in. Nu gaat het echte werk beginnen. We spreken een leverweek af en ik ga jouw nieuwe keuken bestellen. ik maak voor jou technische tekeningen ( waar komen de aansluitpunten) en ik overleg met jou de planning. De levertijd is minimaal 5 werkweken. Nadat je de handtekening hebt gezet hou ik je regelmatig op de hoogte over jouw lopende bestelling. Zelf ben ik 12/7 bereikbaar mocht je in die tussentijd nog vragen hebben.

5 Levering

Jouw nieuwe keuken wordt uitgeleverd door een transport bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in keukentransport. De chauffeur en de bezorger zijn altijd met z’n tweeën en zetten jouw nieuwe keuken binnen in een ruimte die jij daarvoor hebt gereserveerd. Tijdens mijn huisbezoek heb ik jouw ruimte al goed kunnen beoordelen zodat we achteraf niet voor verassingen komen te staan. Deze keukentransporteur rijd door Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Uitzonderingen zijn mogelijk maar alleen in overleg. Al mijn prijzen zijn altijd incl. bezorgkosten. Afhalen is niet mogelijk.

6 Prijzen

Alle keukens die online op deze website worden gepresenteerd, zijn gebaseerd en samengesteld met modules. Deze modules vind je in de online product catalogus. Alle modules hebben een ALL-INN prijs. Een ALL-INN prijs houdt in, dat modules compleet zijn samengesteld met apparatuur van het merk Inventum, een kunststof werkblad van 40 of van 25mm dik in een diepte van 650mm. Alle onderkast modules zijn voorzien van een achterwand en accessoires. De modules zijn leverbaar in zowat elke denkbare kleuren combinatie zonder een meerprijs. Welke frontkleur of werkblad kleur je ook kiest, alle kleuren hebben de zelfde prijs. Elke module heeft een aparte product pagina, waaruit je precies kunt opmaken met welke onderdelen de module is samengesteld en opgebouwd. Heb jij andere wensen m.b.t. het samenstellen van een module? Bijv. andere Apparatuur/Composiet,Keramiek/Quooker? Geef dit dan door bij het versturen van jouw offertelijst. We doen dit dan samen overleggen en ik stuur jou een aangepast voorstel.

7 Onze leverbaar vanaf prijzen

Niet iedereen heeft behoefte aan een luxe uitgevoerde keuken. Op luxe kun je immers besparen en het hoeft er niet slechter op te worden. Met het geld wat je bespaart kun je weer andere leuke dingen doen. Heb jij behoeft aan een minder luxe uitgevoerde keuken dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een leverbaar vanaf prijs. Als je kiest voor een leverbaar vanaf prijs zijn er een aantal details weg gelaten. De keuken ziet er op het eerste gezicht precies het zelfde uit zoals op de 3D- tekening, (onze keukens) echter wel met wat gedetailleerde aanpassingen. Meer weten over onze vanaf prijzen?

8 Wat is een module?

Een module is een keukenkast die is opgebouwd met een kunststof werkblad, Inventum apparatuur en accessoires. Een modules heeft dus een ALL-INN prijs. De online product catalogus is zo samengesteld, dat je er met gemak een complete keuken mee kunt berekenen. Je hoeft tijdens het maken van de offertelijst dus geen rekening te houden met de configuratie van de modules. Dat doe ik voor jou. Heb jij andere wensen m.b.t. de invulling van de modules? Geef dit dan aan bij het versturen van jouw offertelijst of stel je vraag via whatsapp/e-mail/of telefonisch.

Voorbeelden van keukens samengesteld met modules:

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?