fbpx

Onze product catalogus


All-inn prijzen. Modules

Een keukenprijs berekenen dat doe je met modules. Onze product catalogus bestaat uit modules die onderverdeeld zijn in 9 groepen. De modules zijn compleet geprijsd en van alle gemakken voorzien. Voeg losse modules toe aan jouw offertelijst en zie direct wat jouw nieuwe keuken kost.

Incl. Werblad

Op die modules ligt een kunststof werkblad van 40mm of 25mm dik in een kleur na keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alle kunststof kleuren hebben de zelfde prijs. Wil je toch liever een natuurstenen werkblad? Vraag dan naar de voorwaarden.

Incl. Apparatuur

Alle modules zijn ingericht en geprijsd met apparatuur van het merk Inventum. Wil je een ander merk? Vraag dan naar de voorwaarden.

Incl. Accessoires

Alle modules zijn rijk uitgerust met accessoires. Zo komt een spoelkast module altijd incl. kraan en een spoelbak en een 3 lade kast altijd met een bestekbak en slipmatten. Heb jij andere wensen? Vraag dan naar de voorwaarden.

Keukenprijzen voorbeelden

Met deze modules bereken je gemakkelijk en snel een keukenprijs. Bekijk hier voorbeelden van keukenprijzen opgebouwd met modules.

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?