fbpx

Onze prijzen

Wat kost een nieuwe keuken en hoe zijn de prijzen van al onze keukens opgebouwd? Op deze website kun je gemakkelijk een keuken uitrekenen. Lees onderstaande informatie over onze keuken prijzen of bereken direct jouw keukenprijs.

Al onze keukens zijn in de basis luxe uitgevoerd met A-merk apparatuur en samengesteld met onze modules.

Alle modules zijn los geprijsd en compleet ingericht met apparatuur dat boordenvol opties zit. De modules worden standaard geleverd met accessoires en een extra diep werkblad inclusief achterwanden. Bij het kookgedeelte loopt deze achterwand zelfs door tot onder aan de afzuigkap. Verder zijn al onze keuken voorzien van frontpasstukken en zijn de hogekasten afgewerkt met 25mm dikke panelen in de kleur van het front. De prijzen van de modules en van onze keukens zijn inclusief afleveren op locatie en 5 jaar garantie op apparatuur en materiaal.

Onze leverbaar vanaf prijzen. Wat houd een leverbaar vanaf prijs in?

Niet iedereen heeft behoefte aan een luxe uitgevoerde keuken. Op luxe kun je immers besparen en het hoeft er niet slechter op te worden. Met het geld wat je bespaart kun je weer andere leuke dingen doen. Heb jij behoeft aan een minder luxe uitgevoerde keuken dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een leverbaar vanaf prijs. Als je kiest voor een leverbaar vanaf prijs zijn er een aantal details weg gelaten. De keuken ziet er op het eerste gezicht precies het zelfde uit zoals op de 3D- tekening, echter wel met wat gedetailleerde aanpassingen.

Wat zijn dan deze aanpassingen?

De apparatuur wordt dan geleverd met een standaard functionaliteit. De werkbladen op de modules zijn dan maximaal 600mm diep ( dit geld niet voor eilanden) en worden geleverd zonder achterwanden. De modules worden uitgevoerd met zichtzijdes i.p.v. 25mm dikke panelen. De spoelbak en de kraan zijn basic uitgevoerd. De leverbaar vanaf prijs is wel altijd Incl. leveren en 5 jaar garantie.

Hieronder vind je de apparatuur die geleverd wordt bij een vanaf prijs.

Inventum oven type IOC6070GK
Inventum koelkast IKK0881S
Inventum combimagnetron IMC6044RK
Inventum vaatwasser IVW6006A
Inventum gaskookplaat IKG6021RVS
Inventum afzuigkap AKB6004RVS

De vanaf prijs kort samengevat:

1 De keukenopstelling blijft het zelfde. (3D-tekening)
2 De apparatuur wijzigt in functionaliteit. ( zie hierboven)
3 De spoelbak en kraan zijn basic.
4 De werkbladen zijn maximaal 600mm diep. ( dit geld niet voor eilanden)
5 De achterwanden zijn niet inbegrepen.
6 De 25mm panelen worden vervangen door zichtzijdes in kleur van het front.
7 Er wordt altijd maar 1 brede ladekast ( kookkast module 1000mm) geleverd.

Onderstaand een aantal voorbeelden van onze vanaf prijzen. Wanneer je op bekijk klikt zie je de luxe uitgevoerde versie.

Deze opstelling is leverbaar vanaf €5.490,00
Deze opstelling is leverbaar vanaf €8.450,00
Deze opstelling is leverbaar vanaf5.850,00
Grijze Greeploze L keuken
Deze opstelling is leverbaar vanaf €6.950,00
Deze opstelling is leverbaar vanaf €5.270,00
Deze opstelling is leverbaar vanaf €5.490,00

Ik hoop dat ik je met bovenstaande informatie weer een stukje op weg heb geholpen met het maken van de juiste keuzes. Heb je vragen over prijzen het assortiment of hulp nodig bij het zelf samenstellen? Laat het mij dan weten want ik help je graag! Gratis en geheel vrijblijvend.

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?