fbpx

Offerte aanvragen

1 Verstuur jouw woningplattegrond

Heb je nog geen woningplattegrond? Maak dan zelf een situatieschets. klik hier voor meer info:

2 Je ontvangt van mij een offerte per mail.

Zo kun je thuis in alle rust bekijken, hoe de keukenofferte is opgebouwd en samengesteld. Heb je vragen over de offerte? Mail mij en ik reageer direct.

3 Als de prijs bevalt maken we een afspraak.

Kosteloos en altijd vrijblijvend.

4 Het Huisbezoek. ( even in het echt voorstellen)

Samen bespreken we de verstuurde keukenofferte. Ik kom bij jou thuis langs om jouw keukenruimte in het echt bekijken en ik doe de ruimte gelijk inmeten. Ook kijk ik naar bijzonderheden zodat we goed helder hebben wat wel en wat misschien niet kan. Uiteraard neem ik een grote koffer mee met kleurstalen en documentatie. Een huisbezoek is altijd kosteloos en natuurlijk vrijblijvend.

5 Vervolgafspraak.

Tijdens onze eerste afspraak ( het huisbezoek) hebben we alle details besproken. Je hebt na dat bezoek weer goed kunnen nadenken. Als je daarna nog steeds geïnteresseerd bent, dan zou ik graag met jou een vervolgafspraak maken.

6 Tekenen koopovereenkomst

Bij de vervolgafspraak neem ik een koopovereenkomst mee. Het ondertekenen van de koopovereenkomst vind over het algemeen weer bij jou thuis plaats, maar je mag dit keer ook naar mijn kantoor aan huis komen. Samen bestuderen we nog een keer goed alle onderdelen en bespreken we wat we van elkaar verwachten. Als alles weer helemaal naar wens is, dan ga ik jou vragen om de handtekening. Nadat de handtekening is gezet, feliciteren we elkaar op onze samenwerking. Nu gaat het echte werk beginnen. We bespreken de leverweek en ik ga jouw keuken bestellen. Binnen 2 weken ontvang je van mij technische tekeningen ( waar komen de aansluitpunten.) De levertijd is altijd minimaal 6 werkweken. Nadat je de handtekening hebt gezet hou ik je regelmatig op de hoogte over jouw lopende bestelling. Zelf ben ik 12/7 bereikbaar mocht je in die tussentijd nog vragen hebben.

7 Levering

Jouw nieuwe keuken wordt uitgeleverd door een transport bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in keukenlogistiek. De chauffeur en de bijrijder zijn altijd met z’n tweeën en zetten jouw nieuwe keuken binnen in een ruimte die jij daarvoor hebt gereserveerd. Tijdens mijn huisbezoek heb ik jouw ruimte al goed kunnen beoordelen zodat we achteraf niet voor verassingen komen te staan. Deze keukentransporteur rijd door Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Uitzonderingen zijn mogelijk maar alleen in overleg. Afhalen is niet mogelijk.

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?