fbpx

Offerte aanvragen

1 Verstuur jouw woningplattegrond

Verstuur jouw woningplattegrond of een zelf gemaakte situatie schets met duidelijke maten. Voeg daaraantoe een wensenlijstje m.b.t apparatuur en geef aan welke ontwerpideeën uw voorkeur hebben.

2 U ontvangt van ons een keukenontwerp en een keukenofferte.

Gespecificeerd en duidelijk omschreven inclusief maat en 3D-tekeningen. Zo kunt u thuis op in alle rust bekijken hoe de keukenofferte is opgebouwd. Heeft u vragen over de keukenofferte? Mail ons en wij reageren direct.

3 Als u tevreden bent over het ontwerp en de offerte dan maken we een afspraak.

Even in het echt voorstellen. Ik kom bij u thuis langs om de keukenruimte in het echt bekijken. Ook meet ik gelijk de ruimte in, en bespreken we samen alle details van de verstuurde keukenofferte. Als alles besproken is dan ga ik weer naar huis. Zo kunt u wederom op het gemak even alle laten bezinken en besluiten of u mij of u mij een tweede keer wilt uitnodigen. Al mijn huisbezoeken zijn kosteloos en vrijblijvend.

4 Vervolgafspraak.

Tijdens onze eerste afspraak ( het huisbezoek) hebben we alle details besproken. U heeft na dat bezoek goed kunnen nadenken en besloten om mij nog een keer uit te nodigen voor een tweede gesprek. Graag maak ik met u een vervolgafspraak.

5 Tekenen koopovereenkomst

Bij de vervolgafspraak neem ik een koopovereenkomst mee. Het ondertekenen van de koopovereenkomst vind over het algemeen bij u thuis plaats maar u mag ook naar mijn kantoor aan huis komen. Samen bestuderen we nog een keer goed alle onderdelen en bespreken we wat we van elkaar verwachten. Als alles helemaal naar wens is, dan ga ik u vragen om de koopovereenkomst te ondertekenen. Nadat u de handtekening heeft gezet, feliciteren we elkaar op onze samenwerking. Nu gaat het echte werk beginnen. We bespreken de leverweek en ik ga uw keuken bestellen. Binnen 2 weken ontvangt u van mij technische tekeningen ( waar komen de aansluitpunten.) De levertijd is altijd minimaal 6 werkweken. Nadat u de handtekening heeft blijf ik u regelmatig op de hoogte houden over de lopende bestelling. Zelf ben ik 12/7 bereikbaar mocht je u in die tussentijd nog vragen hebben.

6 Levering

Uw nieuwe keuken wordt uitgeleverd door een transport bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in keukenlogistiek. De chauffeur en de bijrijder zijn altijd met z’n tweeën en zetten jouw nieuwe keuken binnen in een ruimte die u daarvoor heeft gereserveerd. Tijdens mijn huisbezoek heb ik u ruimte al goed kunnen beoordelen zodat we achteraf niet voor verassingen komen te staan. Deze keukentransporteur rijd door Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Uitzonderingen zijn mogelijk maar alleen in overleg. Afhalen is niet mogelijk.

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?