fbpx

Neolith

Abu Dhabi


Dit design, geïnspireerd op de grootse Sjeik Zayed-moskee in Abu Dhabi, roept het beeld van zonovergoten landschappen aan de kust van de Perzische Golf op. De zachtgouden adering en grijze spikkels zorgen voor een originele en minimalistische uitstraling. Alsof je kijkt naar de subtiele glans van de woestijn. Deze kleur match prachtig bij onze sfeerimpressies de Don de Nardo Myra Mary en Eda.

Mont blanc


De smetteloos witte hellingen van de Alpen, maar ook alpine glamour zijn de inspiratiebron voor Mont Blanc. De absolute hoofdrol bij dit design is voor kwartsiet, de combinatie van een fascinerende neutrale kleur met subtiele zwarte, okerkleurige en roestkleurige aders. Een en al elegantie. Deze kleur match prachtig bij onze sfeerimpressies de Don de Nardo Myra Mary en Eda.

estatuario


Estatuario blinkt uit als getrouwe interpretatie van wit Carraramarmer. Zijn puurheid, evenals de combinatie van forse en subtiele aderen die over de achtergrond lopen, zorgen ervoor dat dit design elegantie uitstraalt en iedere ruimte een vleugje frisheid en klasse meegeeft. Deze kleur match prachtig bij onze sfeerimpressies de Don de Nardo Myra Mary en Eda.

Beton silk


Geïnspireerd op beton, een materiaal dat architectonisch van groot belang is. Beton voegt een subtiele industriële stijl toe aan elke omgeving. Verkrijgbaar met alle finishes en in alle diktes. Een materiaal met ontelbare mogelijkheden om te creëren. Deze kleur match prachtig bij onze sfeerimpressies de Don de Nardo Myra Mary en Eda.

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?