fbpx

Bereken hier jouw keukenprijs.

Uit hoeveel keukenkasten bestaat jou keukenontwerp? Hieronder vind je alle keukenkasten verwerkt in een module die nodig zijn om een complete keuken mee samen te stellen. Voeg de modules/keukenkasten die je denkt nodig te hebben toe aan jouw offertelijst en verstuur de offertelijst naar mij. Ik zorg er dan voor dat jouw offertelijst omgezet wordt in een set 3D- tekeningen. Precies op maat en speciaal voor jou gemaakt.


1 Hogekast modules

Hoeveel hogekasten kun jij kwijt in jouw keukenontwerp? Onze hogekasten zijn er in 2 hoogtes. 2100mm en 1500mm. en altijd voorzien apparatuur en accessoires. Kies de kastenwand die je zoekt en voeg toe aan jouw offertelijst.

2 Spoelkast modules

Welke spoelkast heb je gepland in jouw keukenontwerp? Wil je een spoelkast met deuren of met lades? En hoe breed is jouw spoelkast? Kies je spoelkast en voeg toe aan jouw offertelijst.

3 Vaatwas module

Heb je een vaatwasser gepland in jouw keukenontwerp? Voeg dan deze vaatwas module toe aan jouw offertelijst. Heb je een bestaande vaatwasser die nog prima werkt? sla deze stap dan over.

4 Kookkast modules

Welke kookkast heb je gepland in jouw keukenontwerp? Hoe breed is de kookkast en wil je koken op inductie of op gas? Kies een kookkast module en voeg toe aan jouw offertelijst.

5 Onderkast modules

Hoeveel onderkasten heb je gepland in jouw keukenontwerp? Wil je een onderkast met lades of met deuren? Kies de onderkast en voeg toe aan jouw offertelijst.

6 Hoekkast modules

Welke hoekkast oplossing heb je bedacht in jouw keukenontwerp? Onze hoekkast modules worden standaard geleverd met een werkblad en een achterwand. Een hoekkast module zorgt ervoor dat je extra opbergruimte creëert in de hoeken. Een hoekkast module is bij ons altijd minimaal 1100mm breed en 650mm diep. Een hoek in een keuken is altijd minimaal 650mm diep. Tel daar bij op de minimale deur maat van 450mm en je hebt de totale maat vanuit de hoek. Onze hoekkasten hebben dus altijd een minimale deurmaat van 450mm. Als voorbeeld: Een hoekkast module van 1100mm x 650mm heeft dus een deurmaat van 450mm. ( 1100mm - 650mm = 450mm) Een hoekkast van 1250mm x 650mm heeft dus een deur maat van 600mm. (1250mm - 650mm = 600mm) <strong Wil je een hoekkast met een legplank of met een draaiplateau? Kies je hoekkast en voeg toe aan jouw offertelijst.

7 Bovenkast modules

Hoeveel bovenkasten heb je gepland in jouw keukenontwerp? Onze Bovenkasten zijn altijd minimaal 600mm breed en 450mm hoog en links en rechts afgewerkt in de kleur van het front. De bovenkasten hebben een klep en aan de onderzijde een weggewerkte rvs kleurige greeplijst. al onze 450mm hoge bovenkasten worden standaard geleverd met een geïntrigeerde glazen legplank. De bovenkasten worden standaard geleverd zonder verlichting. Wil jij andere ( hogere) bovenkasten? Geef dit aan tijdens het versturen van jouw offertelijst.

8 Passtukken zijpanelen en wandplanken

Passtukken en zijpanelen zijn eigenlijk onmisbaar bij het ontwerpen van een keuken. Passtukken gebruik je om de keuken passend te maken in de ruimte. Een passtuk plan je altijd tegen de muur links of rechts van een module. Een zijpaneel plan je altijd links of rechts van een module die vrij staat. De wandplanken zijn rondom afgewerkt in kleur en hebben een blind ophangsysteem. Kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

9 Eiland modules

Keukenprijs berekenen voor een keukeneiland? Hier vind je alle modules die nodig zijn om een keukeneiland te berekenen. Onze eiland modules worden standaard geleverd met een kunststof werkblad accessoires en daar waar nodig apparatuur. Een keukeneiland is altijd 960mm/1070mm/1170mm diep. Onze eiland modules zijn te verkrijgen in 3 dieptes. Namelijk: 585mm/485mm en 375mm. De eiland modules aan de voorzijde van het eiland zijn altijd 585mm diep. De eiland modules aan de achterzijde variëren van 375mm/485mm tot 585mm. Tel de voorzijde en de achterzijde van de eiland modules bij elkaar op en je hebt de totale diepte van jouw keukeneiland. Dus als voorbeeld: de voorzijde van het eiland ( altijd) 585mm + de achterzijde ( in dit geval) 375mm = totale diepte van het eiland 960mm. Ander voorbeeld: de voorzijde van het eiland ( altijd) 585mm + de achterzijde ( in dit geval) 485mm = totale diepte van het eiland 1070mm. Een eiland pak je altijd in met 25mm dikke panelen. De diepte van die panelen zijn afhankelijk van de totale diepte van het eiland. Onze panelen zijn er in 3 dieptes. Namelijk: 960mm/1070mm/1170mm Als je aan de achterzijde van een eiland geen modules plaatst maar alleen het werkblad laat oversteken voor bijv. een bar/zitgedeelte voeg dan ook altijd een achterwand toe aan jouw offertelijst.Kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?