fbpx

Dekton werkbladen

Khalo


Khalo is van het materiaal Dekton. Khalo is geïnspireerd op Patagonisch natuursteen, een granietsoort die overal ter wereld zeer geliefd is vanwege zijn authentieke formatie en kleuren. De subtiele vlekken in zwart, licht goud en koffiebruin geven deze plaat een innovatieve uitstraling. Dankzij de gepolijste afwerking met Dekton XGloss-technologie krijgt deze kleur een spectaculaire glans en diepte Deze kleur match prachtig bij de frontkleuren lava en sahara.

Bergen


Bergen Dekton® Stonika Bergen is geïnspireerd op natuurlijk Portobello steen en streeft naar perfectie in toon, structuur en diepte. Prachtige grijsachtige aders in kunstige patronen, op een off-white basis. Een design met karakter en elegantie. Deze kleur match prachtig bij onze sfeerimpressie de Don & de Nardo. Ook de frontkleuren grafiet en wit zullen een prachtige combinatie geven.

arga


Arga. Geïnspireerd door het kwartsiet van de Taj Mahal, combineert Dekton® Stonika Arga de luxe van de natuursteen met de eigenschappen van Stonika. De egale crèmekleurige achtergrond, met subtiele bruin-gouden aders, intensiveert de dramatische structuur. Een hyperrealistische tekening, met een oogverblindende glans, geeft diepte en rijkdom aan dit materiaal. Deze kleur match prachtig bij de frontkleuren lava en sahara.

Aura


Aura. Aura brengt een eerbetoon aan Calacatta en Carrara marmer, maar verrast toch met heel eigen persoonlijkheid. De aderen tegen een witte achtergrond doen denken aan het lijnpatroon van natuursteen. Deze kleur match prachtig bij onze sfeerimpressie de Don & de Nardo. Ook de frontkleuren grafiet en wit zullen een prachtige combinatie geven.

EntzoEntzo brengt een eerbetoon aan Calacatta en Carrara marmer, maar verrast toch met heel eigen persoonlijkheid. De aderen tegen een witte achtergrond doen denken aan het lijnpatroon van natuursteen. Deze kleur match prachtig bij onze sfeerimpressie de Don & de Nardo. Ook de frontkleuren grafiet en wit zullen een prachtige combinatie geven.

Kelya


Kelya. Deze nuance, een beetje eigenzinnig en bij uitstek geschikt voor unieke ruimtes, is geïnspireerd op donker marmer met lichte vegen.. Deze kleur match prachtig bij onze sfeerimpressie de Don & de Nardo. Ook de frontkleuren grafiet en wit zullen een prachtige combinatie geven.

laurent


Laurent. Deze kleur is geïnspireerd op de natuursteen Port Laurent en is een opvallende verschijning met zijn spectaculaire donkerbruine achtergrond die doorkruist wordt met gouden aders. Deze kleur match prachtig bij bijna al onze sfeerimpressies.

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?