fbpx

Maatwerk keukenofferte aanvragen

Waarom een maatwerkofferte:

Elke materiaalkeuze heeft zijn eigen voor- en nadelen. Bij Kwakkenbos Keukens worden alle keukens in de basis geselecteerd en afgeleverd volgens hoge kwaliteitsnormen, maar er zijn tal van extra mogelijkheden die de esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit verbeteren.

Bij Kwakkenbos Keukens kunt u eenvoudig zelf online een keukenprijs berekenen door losse modules aan uw winkelmand toe te voegen. Wij begrijpen echter ook dat klanten specifieke wensen hebben als het gaat om apparatuur zoals Siemens, Bora, Quooker en andere upgrades die de esthetiek, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van uw keuken optimaliseren. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om ook een maatwerkofferte aan te vragen.

Deze maatwerkofferte start met een op maat gemaakt keukenontwerp, gekoppeld aan een gedetailleerde specificatie van de kosten, zodat u een helder beeld krijgt van de prijzen. Na ontvangst van deze basisofferte is een persoonlijk adviesgesprek essentieel vanwege de complexiteit van sommige materialen en de grote prijsverschillen onderling. Tijdens dit huisbezoek bespreken we de offerte en kunnen we deze verder verfijnen met uw specifieke wensen, materiaalkeuzes, montagekosten en de bijbehorende voor- en nadelen. Zo bent u verzekerd van een keuken die perfect aansluit bij uw wensen en de hoogste kwaliteit biedt.

Zo werkt het:

Om een maatwerk keukenofferte voor u te kunnen maken, hebben wij duidelijke afmetingen van uw ruimte nodig. Stuur ons uw woningplattegrond of een zelfgemaakte situatieschets met duidelijke afmetingen van muren, deuren en ramen. Teken op deze plattegrond globaal de gewenste keukenopstelling. Voeg daarnaast een wensenlijst toe met betrekking tot het aantal apparaten en de kleur van de keuken die u mooi vindt. Heel simpel meer hebben we niet nodig. Mocht u geen woningplattegrond hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk om zelf een situatieschets te maken. Instructies voor het maken van een situatieschets vindt u hier:

Let op: Zonder woningplattegrond of zelf gemaakte situatie schets met ingetekende keukenopstelling kunnen wij geen maatwerkofferte voor u maken.

Stap 1 U ontvangt van ons een E-mail met een planning.

Na ontvangst van uw woningplattegrond met de beschreven details, plannen we u in. U ontvangt binnen 24 uur een reactie met de dag waarop u de offerte krijgt toegestuurd.

Stap 2 U ontvangt van ons een offerte.

Kosteloos, vrijblijvend en tot in detail uitgewerkt, inclusief een set 3D-tekeningen. Precies op maat en speciaal voor u gemaakt. Zo kunt u thuis in alle rust bekijken hoe de basis offerte is opgebouwd, en wat u wel en niet bevalt. Heeft u vragen over de offerte? Mail ons, en wij reageren direct.

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?