Online een keukenprijs berekenen, een kosten calculatie maken of een complete keuken samenstellen was nog nooit zo gemakkelijk. Maak gebruik van compleet ingerichte modules & keukenkasten. Maak je eigen keukenofferte. Je ziet direct de prijs.

Hieronder vind je alle modules/keukenkasten die nodig zijn om een keuken mee samen te stellen. Selecteer alle modules waarvan jij denkt dat je er een complete keuken mee samenstelt. Je hoeft geen rekening te houden met de configuratie van de modules of met de bladmaten. Dat doe ik voor jou. Voeg de modules/keukenkasten die je denkt nodig te hebben toe aan jouw offertelijst en verstuur de offertelijst naar mij. Ik zorg er dan voor dat jouw offertelijst omgezet wordt in een set 3D- tekeningen. Precies op maat en speciaal voor jou gemaakt.

Bekijk hieronder de 9 groepen.


1 Hogekast modules

Hoeveel hogekasten kun jij kwijt in jouw keukenruimte? Onze hogekasten zijn er in 2 hoogtes. 2100mm en 1500mm. Omdat de hogekast modules links en rechts ingepakt zijn met 25mm dikke panelen kun je ze altijd vrij in de ruimte plaatsen. Een hogekast module wordt standaard geleverd met een koelkast een oven of een combimagnetron. Kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

2 Spoelkast modules

Hoeveel ruimte heb je over voor de spoelkast module in jouw keukenruimte? Onze spoelkast modules worden standaard geleverd met een werkblad een achterwand een spoelbak en een kraan. Een spoelkast module is bij ons altijd minimaal 600mm breed. Probeer tijdens het plannen van de spoelkast module zoveel mogelijk werkblad ruimte te creëren tussen de kookkast module. Kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

3 Vaatwas module

Voeg altijd deze vaatwas module toe aan jouw offertelijst. Heb je een bestaande vaatwasser laat het ons dan weten. Onze vaatwas module wordt standaard geleverd met een werkblad een achterwand een frontpaneel en een vaatwasser. Op de vaatwasser wordt altijd een front paneel geplaatst in de kleur van de keuken. Een vaatwasser wordt dus nooit in een kast geplaatst maar staat altijd los onder het werkblad. De vaatwasser heeft altijd een minimale breedte van 600mm. Kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

4 Kookkast modules

Wil je koken op inductie of op gas? Onze kookkast modules worden altijd standaard geleverd met een bestekbak, werkblad, achterwand een kookplaat en een afzuigkap. Als de kookkast module 600mm breed is, en voorzien is van een combimagnetron dan zit er geen bestekbak bij. Onze kookkast modules van 1000mm breed hebben altijd in de bovenste lade een brede bestekbak. Probeer tijdens het plannen van de kookkast module zoveel mogelijk werkblad ruimte te creëren tussen de spoelkast module. Kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

5 Onderkast modules

Hoeveel ruimte heb je over om onderkast modules te plannen in jouw keukenruimte? Onze onderkast modules worden altijd standaard geleverd met een werkblad en een achterwand. Kies je een onderkast module met 3 lades dan komt de bovenste lade altijd met een kunststof bestekbak. Ons advies is om altijd minimaal 1 lade kast te plannen met 3 lades in jouw ontwerp. Deze lade kast met 3 lades kun je dan gebruiken voor extra kookgerei zoals spatels en pollepels en andere voorraad. Kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

6 Hoekkast modules

Wil je de hoeken in jouw keukenruimte benutten met opbergruimte? Dan kun je kiezen uit onderstaande hoekkast modules. Onze hoekkast modules worden standaard geleverd met een werkblad en een achterwand. Een hoekkast module zorgt ervoor dat je extra opbergruimte creëert in de hoeken. Een hoekkast module is bij ons altijd minimaal 1100mm breed en 650mm diep. Een hoekkast module plan je alleen als je een greeploze L/U keuken kwijt kunt in de ruimte. Een hoek in een keuken is altijd minimaal 650mm diep. Tel daar de minimale deur maat van 450mm bij op en je hebt de totale maat vanuit de hoek. Onze hoekkasten hebben dus altijd een minimale deurmaat van 450mm. Bijv. Een hoekkast module van 1100mm bij 450mm heeft dus een deurmaat van 450mm. ( 1100mm - 650mm = 450mm) Een hoekkast van 1250mm bij 650mm heeft dus een deur maat van 600mm. (1250mm - 650mm = 600mm) Kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

7 Bovenkast modules

Hoeveel bovenkasten kun jij kwijt in jouw keukenruimte? Onze Bovenkasten zijn altijd minimaal 600mm breed en altijd 450mm hoog en links en rechts afgewerkt in de kleur van het front. De bovenkasten hebben een klep en aan de onderzijde een weggewerkte rvs kleurige greeplijst. al onze 450mm hoge bovenkasten worden standaard geleverd met een geïntrigeerde glazen legplank. De bovenkasten worden standaard geleverd zonder verlichting.Kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

8 Passtukken zijpanelen en wandplanken

Passtukken en zijpanelen zijn onmisbaar bij het ontwerpen van een keuken. Onze passtukken en zijpanelen worden standaard geleverd met een werkblad en een achterwand. De wandplanken zijn rondom afgewerkt in kleur en hebben een blind ophangsysteem. Passtukken gebruik je om de keuken passend te maken in de ruimte. Een passtuk plan je altijd tegen de muur links of rechts van een module. Een zijpaneel plan je altijd links of rechts van een module die vrij staat. Kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

9 Eiland modules

Als je een keukeneiland wilt ontwerpen dan vind je hier alle modules die daarvoor nodig zijn. Onze eiland modules worden standaard geleverd met een werkblad accessoires en daar waar nodig apparatuur. Onze eiland modules zijn te verkrijgen in 3 dieptes. Namelijk: 960mm/1070mm en 1170mm. De eiland modules aan de voorzijde van het eiland zijn altijd 585mm diep. De eiland modules aan de achterzijde variëren van 375mm/485mm tot 585mm. Tel de voorzijde en de achterzijde van de eiland modules bij elkaar op en je hebt de totale diepte van jouw keukeneiland. Dus als voorbeeld: de voorzijde van het eiland ( altijd) 585mm + de achterzijde ( in dit geval) 375mm = totale diepte van het eiland 960mm. Ander voorbeeld: de voorzijde van het eiland ( altijd) 585mm + de achterzijde ( in dit geval) 485mm = totale diepte van het eiland 1070mm. Een eiland pak je altijd in met 25mm dikke panelen. De diepte van die panelen zijn afhankelijk van de totale diepte van het eiland. Onze panelen zijn er in 3 dieptes. Namelijk: 960mm/1070mm/1170mm Als je aan de achterzijde van een eiland geen modules plaatst maar alleen het werkblad laat oversteken voor bijv. een bar/zitgedeelte voeg dan ook altijd een achterwand toe aan jouw offertelijst.Kies en voeg toe aan jouw offertelijst.

© Copyright and Powered 2022 By Kwakkenboskeukens.nl | kwaliteit & prijs op nr1
Hulp nodig?